STUDIO

The artist’s studio is open for visitors by reservation beforehand. Every second year Merja Heino also hosts open doors events. In the studio one can find paintings,  woodcut prints and postcards.

.

Työhuonenäyttelyt

Työhuone sijaitsee Helsingin Arabiassa osoiteessa Hämeentie 155 A. Se on sekä työskentely- että tapahtumapaikka: järjestän siellä joka toinen vuosi Avoimet ovet-tapahtumia ja  Take Away -myyntinäyttelyjä. – Myös avointen ovien tapahtumissa on mahdollista tehdä taidehankintoja.

Kutsun tapahtumiin vanhoja ja uusia asiakkaita, ystäviä ja tuttavia. Myös ihan uudet vieraat ovat tervetulleita!

Tapahtumat kestävät yleensä yhden viikonlopun. Tarjolla on kahvia, suklaata ja pikkusuolaista, ja tietenkin hiukan viiniä :-).

Muut vierailut

Olet tervetullut visiitille myös muina aikoina! Työhuoneeltani on mahdollista hankkia taidetta suoraan taiteilijalta korottomalla ja kuluttomalla osamaksulla.

Pyydän kuitenkin sopimaan vierailut etukäteen.

Taiteellinen luominen edellyttää meditatiivista sisäänpäin kääntymistä. Työhuoneeni on ensisijaisesti työskentelypaikka, johon vetäytyessäni suljen muun maailman ovien ulkopuolelle. Tällöin tila on työskentelymoodissa, eli lattioilla on maalituubeja ja -paletteja, hiilipölyä, maalirättejä ja muuta työhön liittyvää sotkua.

Tervetuloa! Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: ‘Ota yhteyttä’.