STUDIO

The artist’s studio is open for visitors by reservations beforehand. Every second year Merja Heino also hosts open doors events. In the studio one can find paintigs,  woodcut prints and postcards.

.

Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2014Työhuonenäyttely 2014 - Kuvan teokset ovat jo uusissa kodeissa.Työhuonenäyttely 2013Työhuonenäyttely 2012
Työhuonenäyttelyt

Työhuone sijaitsee Helsingin Arabiassa osoiteessa Hämeentie 155 A. Se on sekä työskentely- että tapahtumapaikka: järjestän siellä joka toinen vuosi Avoimet ovet-tapahtumia ja  Take Away -myyntinäyttelyjä. – Myös avointen ovien tapahtumissa on mahdollista tehdä taidehankintoja.

Kutsun tapahtumiin vanhoja ja uusia asiakkaita, ystäviä ja tuttavia. Myös ihan uudet vieraat ovat tervetulleita!

Tapahtumat kestävät yleensä yhden viikonlopun, lauantaista sunnuntaihin noin klo 12-16 kumpanakin päivänä. Tarjolla on kahvia, suklaata ja pikkusuolaista, ja tietenkin hiukan viiniä :-).

Muut vierailut

Olet tervetullut visiitille myös muina aikoina! Työhuoneeltani on mahdollista hankkia taidetta suoraan taiteilijalta esimerkiksi korottomalla ja kuluttomalla osamaksulla.

Pyydän kuitenkin sopimaan vierailut etukäteen.

Taiteellinen luominen edellyttää meditatiivista sisäänpäin kääntymistä. Työhuoneeni on ensisijaisesti työskentelypaikka, johon vetäytyessäni suljen muun maailman ovien ulkopuolelle. Tällöin tila on työskentelymoodissa, eli lattioilla on maalituubeja ja -paletteja, hiilipölyä, maalirättejä ja muuta työhön liittyvää sotkua.

Tervetuloa! Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: ‘Ota yhteyttä’.