TYÖHUONE

Työhuone näyttely- ja tapahtumapaikkana

 

Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2016Työhuonenäyttely 2014Työhuonenäyttely 2014 - Kuvan teokset ovat jo uusissa kodeissa.Työhuonenäyttely 2013Työhuonenäyttely 2012

 

Työhuonenäyttelyt

Työhuone sijaitsee Helsingin Arabiassa osoiteessa Hämeentie 155 A. Se on sekä työskentely- että tapahtumapaikka: järjestän siellä vuosittain Avoimet ovet-tapahtumia ja noin joka toinen vuosi Take Away -myyntinäyttelyjä. Tapahtuman ajankohta vaihtelee. – Myös avointen ovien tapahtumissa on mahdollista tehdä taidehankintoja.

Kutsun tapahtumiin vanhoja ja uusia asiakkaita, ystäviä ja tuttavia vuosien varrelta. Myös uudet vieraat ovat tervetulleita – tiedotan tapahtumasta mahdollisimman laajasti.

Tapahtuma kestää yleensä yhden viikonlopun ajan, lauantaista sunnuntaihin noin klo 12-16 kumpanakin päivänä. Tarjolla on kahvia, suklaata ja pikkusuolaista, ja tietenkin hiukan viiniä :-).

Muut vierailut

Asiakkaat ovat tervetulleita visiitille myös muina aikoina! Työhuoneeltani on mahdollista hankkia taidetta taidelainaamo-periaatteella tai suoraan esimerkiksi osamaksulla ostaen myös Take away -näyttelyjen ulkopuolella.

Pyydän kuitenkin sopimaani vierailut etukäteen. Viimeistään edellisenä päivänä, mieluummin aikaisemmin.

Taiteellinen luominen edellyttää meditatiivista sisäänpäin kääntymistä, joka ei ole mahdollista jos ulkopuolelta tulee häiriöitä tai ärsykkeitä.

Työhuoneeni on ensisijaisesti työskentelypaikka, johon vetäytyessäni suljen koko muun maailman ovien ulkopuolelle, ja keskityn vain omaan työskentelyyni täydellisessä rauhassa. Tällöin tila on työskentelymoodissa, eli lattioilla on maalituubeja ja -paletteja, hiilipölyä, maalirättejä ja muuta työhön liittyvää sotkua.

Eli TERVETULOA – kun otat etukäteen yhteyttä, saat tarkemmat tulo-ohjeet!

 
* Vaadittu tieto