TAIDELAINAAMO

Työhuoneella on nähtävillä öljymaalauksia sekä puupiirroksia ja metalligrafiikkaa. Nämä kotisivuni toimivat verkkogalleriana, ja työhuoneeni toimii tarpeen vaatiessa esittelytilana.

Teos ovat lunastettavissa taidelainaamoperiaatteella, eli kuukausittaisella kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla, jonka määrä riippuu teoksen hinnasta. En varsinaisesti lainaa teoksia. Katso HINNOITTELUTIETOJA täältä.

Vierailut

Teoksiin voi tulla tutustumaan myös muulloin kuin Avoimien ovien aikaan. –  Sovi vierailu etukäteen, yhteystiedot täällä.

Osamaksu ja kertamaksu

Teoksia osamaksulla ostettaessa tehdään asiakkaalle sopiva maksusuunnitelma, jossa voidaan käyttää ohjeena edellä mainittua hinnoittelutaulukkoa.

Teoksen voi halutessaan maksaa kerralla. Työhuoneella ei käsitellä rahaa, vaan kaupasta tehdään kauppakirja ja lasku lähetetään asiakkaalle kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen.

Sovitus kotona

Teoksen saa tarvittaessa kotiin sovitettavaksi. Tällöin tehdään lainaussopimus, jossa määritellään asiakkaan vastuut mahdollisen vahingon sattuessa.

Tilausteokset

Suurin osa näillä sivuilla esitellyistä teoksista on jo löytänyt uuden kodin. Mutta ei hätää. Jos haluamasi teos on jo myyty, on mahdollista neuvotella tilausteoksesta. En tee aikaisemmista teoksistani toisintoja tai kopioita, mutta voin soveltaa jotain aikaisempaa aihetta uudella tavalla.

Ota yhteyttä, tervetuloa tutustumaan!

Myynti-/lainausehdot:

– asiakas vastaa kuljetuskuluista.

– jos teos lainataan kokeilua varten, asiakas vastaa vakuuttamisesta tai vahingon sattuessa korvaa teoksen sen täydestä hinnasta.

GRAFIIKAN MYYNTI

Grafiikanvedoksia ja puupiirroksia on mahdollista tilata tulematta paikan päälle. Teokset postitetaan tukipahvien välissä, ilman kehyksiä. Postituskulut lisätään hintaan. – Huom: Kuvien mitat ovat suuntaa antavia!

Katso kuvia: Metalligrafiikka-vedokset ja Puupiirrosvedokset. Katso grafiikan HINNOITTELUTIETOJA täältä.